A Modern Gallery of Contrast

Novum Design Award
WINNER

SILVER

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2022

Project Title

A Modern Gallery of Contrast

Project Function

Residential

Project Location

Taipei, Taiwan

Project Tags

Residential Apartment, interior design

Office Name

C&L Design Group

Team Members

Wu Chun Fong

Office Link

Copyrights

C&L Design Group

Project Description

For a family of four, the project merged two units into one with colorful and artistic expressions. Taking inspirations from old Parisian apartments, the designer transformed the corridor into a gallery for living art, where the owner can display photography works. It also fulfills the need to bring in three bedrooms, each equipped with an individual bathroom, into one ㄈ-shape flow.
The public area features different shades of gray to highlight spatial layers. Special lacquer and natural stone convey the delicate texture of the details, while the decor delights with soft accents of coral orange. Each room features different base tones with different color saturation to highlight the visual contrast and creates harmony, while sleek lines fit into minimalist aesthetics.
With minimalist forms, the lines delineate the façades, bringing in curves that speak of soft expression. The TV wall is free of unnecessary ornaments, featuring a graceful tone of dark and light gray in special paint. Objects of bright colors embellish the space, simple but sassy.

Project Link

Image Credits

C&L Design Group

A Modern Gallery of Contrast
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA220516

DESIGN SCORE:      /100

85

SILVER

Novum Design Award Winner in

2022