Gather together

Novum Design Award
WINNER

GOLDEN

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2021

Project Title

Gather together

Project Function

Residential

Project Location

Kaohsiung City, Taiwan

Project Tags

Vacation, Modern, Mix and match

Office Name

CHENG-HAO HUANG

Team Members

CHENG-HAO HUANG

Office Link

Copyrights

CHENG-HAO HUANG

Project Description

The public area expansion is a decision made purely out of family time concerns. For the dining area, the magnificent ceiling and modern elements aimed to create a space like a fine wine cellar, a classy place to enjoy our time. In between the dining room and kitchen sits the marble table, and with the wooden flooring beneath the archway which is different from the concrete in other areas the whole dining area brings a completely different atmosphere. The marble-grained doors of the television wall and the storage areas of the bedrooms are all made with green plates. Also, the pairing with wool-matted stainless steels and solid wooden lattice doors has divided the space simply and modernly using different ratios of elements. It has created great façade colors with balance. Public area extension is applied to transcend the normal atmosphere of a proper family place. The living room is pure simplicity, neat and bright with embellishing decorations. The dining area has a massively curved ceiling that matches the lovely yellow lights, the yellow lights will project a reflection on the grey marble table and create an illusionary space. This is a combination of modernization and vintage.

Project Link

Image Credits

Hey!Cheese Jamie Lo

Gather together
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA210971

DESIGN SCORE:      /100

92

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2021