The Satellite Flare

Novum Design Award
WINNER

GOLDEN

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2021

Project Title

The Satellite Flare

Project Function

Residential

Project Location

Taiwan

Project Tags

Sufficient lighting, Function of storage, Natural

Office Name

Tintok

Team Members

Ivan Gao

Office Link

Copyrights

Tintok

Project Description

The designer has chosen natural materials as the foundation of the construction in order to contain the biggest flexibility of the space. With adequate division and cabinets, the space has reached a sense of extension and broadness by modifying the abrupt beams. What’s more, the designer has adopted the setting of blank doors in the space so that the client can enjoy the consistency of the house by closing them. Nevertheless, by putting the long table in the middle of the kitchen area, the space has manifested a sense of completion and consistency.

Project Link

Image Credits

Tintok

The Satellite Flare
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA210806

DESIGN SCORE:      /100

93

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2021