Dialogue

Novum Design Award
WINNER

GOLDEN

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2021

Project Title

Dialogue

Project Function

Residential

Project Location

Taiwan,New Taipei

Project Tags

#Interior #design #residential

Office Name

Team Members

Wu Pei Yun

Office Link

Copyrights

YUNCAI Interior Design

Project Description

Public area reduces the limit of wall by the open layout; no matter in the living room or kitchen, it can interact with other users and have dialogue; the ring-shaped sofa sitting direction condenses the sight intersection in the life, along with the elegant round curve and downy lamplight, to make the time getting along with the family and guests more intimate and harmonious; the private area has independent and complete functions such as reading, washing and so on, and the use of large artistic wallpaper and green landscape echo each other, to create a quiet and relaxed time alone.

Project Link

Image Credits

Kaying Photo

Dialogue
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA210757

DESIGN SCORE:      /100

91

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2021