C-HOUSE

Novum Design Award
WINNER

GOLDEN

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2021

Project Title

C-HOUSE

Project Function

Residential

Project Location

TAIWAN, TAOYUAN

Project Tags

INTERIOR DESIGN

Office Name

TsingYan Interior Design & Contracting

Team Members

CHEN, JYUN-RU

Office Link

Copyrights

© TsingYan 2021

Project Description

With the apartment located in Taoyuan, we have integrated the owner's demand into the space and hidden them in every corner to create a comfortable space with a modern feel. Located on the first row of the river bank, the view is distant and unobstructed, and sometimes you can occasionally see airliners landing and taking off from Taoyuan Airport. With the excellent environment, we wished to highlight the extraordinary geographical landscape enjoyed by the apartment. The public area is opened by frence windows to bring in natural light, and turning the outdoor scenery into a unique blend of world famous paintings in the space. Unlike the rigid cabinet contours, the soft rounded lines of the TV wall extend to the storage cabinet in the entrance, thus achieving both aesthetic and practical design. In response to the owner's demand for space for gathering and cooking, the living room, dining room and kitchen in the public area were specifically linked to eliminate the barriers between them, forming a wide and open unit that allows for spatial permeability, and makes these advantages complement the spatial planning, thus releasing the beauty of the space.

Project Link

Image Credits

Cafe Photography

C-HOUSE
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA210344

DESIGN SCORE:      /100

92

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2021