Legacy

Novum Design Award
WINNER

GOLDEN

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2022

Project Title

Legacy

Project Function

Residential

Project Location

Taiwan, Taipei City

Project Tags

Interior Design

Office Name

Large Form Interior Design

Team Members

TIEN FAN-YING, KU HSIANG-CHIEH

Office Link

Copyrights

Large Form Interior Design

Project Description

Living in an era with advanced technology and drastic changes, we have inherited fruitful results from the forebearers. The designer of this project re-planned the original office space, re-organized the layout, and transformed it into a livable environment. The primary color is light brown wood and cement gray to create a modern and simple style. With some old installations kept, the old and the new blend with each other, reflecting the image of inheritance.

The designer cleverly uses the hidden sliding door to make the overall space look elegant and grand between the public living area and the bedroom. The living room is made of light brown wood and cement-ash-interlaced walls, without excessive decoration, creating a sense of unity and layering, making the visual enjoyment comfortable but not dull. The furniture pieces are in the same coffee color, and gray serves as the primary color, matched with a light-colored marble-patterned table to add a touch of transparency to the space. The living room's back wall is equipped with whole-surface storage and display cabinets. In the simple design, there is still enough storage space.

Project Link

Image Credits

LIANG YEN HSIUNG

Legacy
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA220608

DESIGN SCORE:      /100

92

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2022