Pinchen Office

Novum Design Award
WINNER

GOLDEN

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2021

Project Title

Pinchen Office

Project Function

Office

Project Location

Chongqing City, China

Project Tags

Interior Design

Office Name

PINCHEN DESIGN

Team Members

Yifei Pang, Yi Yuan, Shuhong Deng, Huaichao Ma, Jing Zhang

Office Link

Copyrights

PINCHEN DESIGN

Project Description

The original building retains the style of pure reinforced concrete. Although the interior space of the original building is not large, it is highly usable. These undeveloped original spaces have huge spatial potential.
After the graphic design is completed, 70% of the overall project is completed. The accumulation of the past, the current demand, and the future foreseeing are recombined and improved, thus producing the poetry that belongs to Pinchen.

Project Link

Image Credits

Zhang Qilin

Pinchen Office
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA210680

DESIGN SCORE:      /100

92

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2021

Congratulations!


This amazing Design has an opportunity to recieve the Most Popular Design of the Year Award 2021. For participate public voting press the facebook like button below once between 15.08.2021. - 15.09.2021. 15:00 UTC+1. In every category, the most liked Design will win the the Most Popular Design of the Year Award. Feel free to share this page with your family, friends, colleagues, customers and design lovers! Announcement of the results: 15.09.2021. 20:00 UTC+1

Registration for Novum Design Award 2020 is open!