TAETEA

Novum Design Award
WINNER

SILVER

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2022

Project Title

TAETEA

Project Function

Tea Room

Project Location

China

Project Tags

Interior Design, Tea Room

Office Name

Lude Design

Team Members

Bin Liu

Office Link

Copyrights

Lude Design

Project Description

Based on the brand TAE TEA with 80 years’ history, the project has combined the aesthetic preferences and consumption habits of modern consumers, redefining the visual style and functional experience of the space. The division of primary and secondary functions is reflected in the design of the shopfront. The street-facing wall is opened in the way of an ancient building window, where bamboo is planted and light strip positions are reserved, and foamed ceramics, a new environmentally friendly material called "waste gold" is used as the main material to create the overall visual effect. In the space, it is like being in a bamboo forest, and it is a relaxing thing to enjoy a cup of tea here. It is worth mentioning that there is an old elm lying horizontally at the door, which hides the mysterious layout of Feng Shui. In addition to visual aesthetics, the design aims to create a nice and pure experience from the five senses of taste, touch, sight, smell, and even hearing for guests.

Project Link

Image Credits

Lude Design

TAETEA
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA220731

DESIGN SCORE:      /100

84

SILVER

Novum Design Award Winner in

2022