Vanke Nanchang Du Hui Bin Jiang Experience Center

Novum Design Award
WINNER

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

Project Title

Vanke Nanchang Du Hui Bin Jiang Experience Center

Project Function

Sales centre

Project Location

Nanchang, China

Project Tags

commercial

Office Name

Team Members

10

Office Link

Copyrights

Maudea Design Studio

Project Description

As the public space of the community, this project aims to provide a " aesthetic lifestyle museum" that combines nature and humanity. We combine high-end imported stone with natural wood, take white and log color as the keynote, abandon all complicated decoration, retain the original texture and texture of the material. The ceiling and the decorative surface below the bar are decorated with vertical wooden lines. They respond to each other, injecting some visual changes into the whole space. Both façades use large glass windows, allowing the indoor and outdoor scenery to penetrate each other, condensing the most beautiful landscape art into the space, and enhancing the interaction between man and nature.

Project Link

Image Credits

Maudea Design Studio

Vanke Nanchang Du Hui Bin Jiang Experience Center
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA220666-old

DESIGN SCORE:      /100

Novum Design Award Winner in