Sunbathing

Novum Design Award
WINNER

GOLDEN

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2022

Project Title

Sunbathing

Project Function

Residential

Project Location

Taiwan, Taichung City

Project Tags

Interior Design

Office Name

Dong Lin Interior Design Construction

Team Members

Wei-Chiang Liao

Office Link

Copyrights

Dong Lin Interior Design Construction

Project Description

The overall design of this residential space includes construction techniques, object placement, material texture, and the addition of natural elements. The outdoor landscape is incorporated into the house to bring infinite vitality. The widespread use of black, white, and gray tones as the primary spatial focus, with a bit of wood and color-jumping objects embellishing it, shows a simple and fashionable aesthetic style.

As soon as you step into the house, you will be greeted by the natural light introduced from the floor-to-ceiling windows, which guides the moving lines through vision. Next, it leads to the shared living space composed of wooden floors and grey tiles. The designer cleverly uses this point of detail to divide the area. The dining area is organized next to the floor-to-ceiling windows, where the dwellers could enjoy the beautiful scenery of Autumn Red Valley Park like the seasoning added to the delicacy. Lighting like petals is added to the marble table, revealing a sense of romance and elegance. The gray and white tone extends to the light dining area, harmonizing with the warm wood to add a peaceful and friendly atmosphere.

Project Link

Image Credits

IQ +photo studio

Sunbathing
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA220615

DESIGN SCORE:      /100

96

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2022