Lightclassical

Novum Design Award
WINNER

GOLDEN

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2022

Project Title

Lightclassical

Project Function

Residential

Project Location

Taiwan, New Taipei City

Project Tags

#Interior#Residential

Office Name

Chang Design

Team Members

CHENG GHIH HSIANG

Office Link

Copyrights

Chang Design

Project Description

The project is located in a building overlooking the river view in Xindian District of New Taipei City. Under the design, it has become the residence for three generations.

In order to keep the space clean, the designer takes white as the base, interspersed with gray sofa, blue pillow, and other decorative colors, to make the finishing point for the space.

The designer also uses the mirror and wallpaper moderately in the ceiling and wall, among which, the former adds the spatial levels with refraction feeling, and the latter adds the mild temperament for the space.

As for the ceiling design, the designer adopts multi-level design, and shadow in the corner, so that the owner can use the preferred indirect lighting, but not feel the lamp groove design strange; and the visual scenery from the sofa to the dining table is carefully created, with a charming depth of field.

At first look, the design is restrained and abstemious, but it is the ingenuity of the designer, contained in the detail.

Project Link

Image Credits

Chang Design

Lightclassical
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA220361

DESIGN SCORE:      /100

93

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2022