Daylight Reflection

Novum Design Award
WINNER

SILVER

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2022

Project Title

Daylight Reflection

Project Function

Residential

Project Location

New Taipei City, Taiwan

Project Tags

Scandinavian style, lively, high floor

Office Name

Suitable Interior Decoration Design

Team Members

Sheng-Fu Yang, Yu-Chen Ke

Office Link

Copyrights

Suitable Interior Decoration Design

Project Description

The 85.95 square meter space is designed in a Scandinavian style, and the bright and colorful atmosphere of the space was extended. The public area of the original base has a non-square pattern, and a beam cross through the entire space, making the space divided. After the design team carefully planned the routes, the whole space has a sense of fluidity, and it can also add a study room that the client required while setting up a bay window to optimize the functionality. The design team takes the beam as the point to define the sites. The materials used and the mood lighting make the beam a part of the design, and the beam can be seen as a boundary between the public and private areas. On the other hand, the color is mainly light wood grain and white, and the design team uses a color matching technique to show a fresh atmosphere while using the grayscale to balance the lively feeling of white. In addition, marble and black glass doors were used on the TV walls to bring out the style of the house.

Project Link

Image Credits

Suitable Interior Decoration Design

Daylight Reflection
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA220304

DESIGN SCORE:      /100

83

SILVER

Novum Design Award Winner in

2022