Scandinavian palette

Novum Design Award
WINNER

GOLDEN

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2022

Project Title

Scandinavian palette

Project Function

Residential

Project Location

Taiwan

Project Tags

Wood, Scandinavia, childhood, Morandi, blue

Office Name

NFID Interior Design

Team Members

Wei-Chen Lin

Office Link

Copyrights

NFID Interior Design

Project Description

The client is very particular about color, so the main color in the space is the perfect color for the client after several communications between the client and the design team. In the public area, the design team kept the bamboo door of the original building in the entrance and used the slanted floor tiles to embellish it. At the same time, the structural columns are perfectly hidden by the shoe cabinet, presenting storage and functionality. The ceiling retains the original rounded edge design, and the design team used it to create a vivid and child-friendly living room. The TV wall was painted with gray-green latex paint, the cabinets, and the cream-colored wood flooring gave the impression of Scandinavian style. The design team removed the back wall of the sofa to improve the lighting and planned a complex space according to the client's needs, which can be used as a study and a dining room. Taking into account the client's book collection needs, the azure cabinet is designed to fit the height of the books. Meanwhile, the space next to the window is planned as a bedroom to enhance convenience.

Project Link

Image Credits

NFID Interior Design

Scandinavian palette
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA220249

DESIGN SCORE:      /100

91

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2022