Jian Sushi

Novum Design Award
WINNER

GOLDEN

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2022

Project Title

Jian Sushi

Project Function

Restaurant

Project Location

Taipei City, Taiwan

Project Tags

Modern Japanese aesthetic, Japanese style

Office Name

Wu-Su Interior Design

Team Members

Chun-Yu Chang

Office Link

Copyrights

Wu-Su Interior Design

Project Description

When one enters the space, an endless hallway can be seen at first sight. It is built with yakisugi bans, which allow users to transform their emotions when entering a peaceful environment while increasing privacy at the same time. When one arrives at the dining area, the theme of the space comes clear suddenly. The black-grey leading tonal emits a steady vibe and highlights the directions of the lightings, which are all pointed towards various art pieces and cuisines. Thanks to the spatial tonal and the lighting arrangements, the space can easily draw people’s attention while giving a sense of security. However, these effects aren’t all built up through visual experiences but are also created by hearing senses. The designer has specially set up numerous absorptive materials to avoid sounds being spread out or diffracted. Meanwhile, art decorations are placed behind the itamae as symbols of the beautiful creatures that swim along with the movements and sounds of the sea, just as the fresh ingredients are presented among the chatting customers.

Project Link

Image Credits

Wu-Su Interior Design

Jian Sushi
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA220233

DESIGN SCORE:      /100

92

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2022