The Lavishness

Novum Design Award
WINNER

SILVER

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2022

Project Title

The Lavishness

Project Function

Residential

Project Location

Taiwan

Project Tags

simple and neat linear shapes, relaxing

Office Name

calm arts design

Team Members

Zi-Chen Lin

Office Link

Copyrights

calm arts design

Project Description

This space has applied an open-end method and is decorated with blanks, and colors of white and ivory to decrease complexity. Since the interior is initially equipped with transparent lighting, the sun's angle can create unique shadows and colors that garnish the space with ever-changing decorations. At the same time, the interior is outlined using simple and neat linear shapes; curved lines are constructed on corners for furnish while geometric edges are built to embody the essence of sculptural art. Furthermore, walls are set up with several cabinets to increase functionality, while trap doors have given the residence a consistent feeling. Within the untainted open-end space, the designer has found the perfect balance between natural lighting and the configuration; it has met the owner’s requirements and ideal picture for living.

Project Link

Image Credits

calm arts design

The Lavishness
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA220218

DESIGN SCORE:      /100

85

SILVER

Novum Design Award Winner in

2022