Monument

Novum Design Award
WINNER

SILVER

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2022

Project Title

Monument

Project Function

Residential

Project Location

Tainan , Taiwan

Project Tags

Interior Design

Office Name

SKY Architectural Space Planning and Design

Team Members

Kenneth Wen, Anny Liu

Office Link

Copyrights

SKY Architectural Space Planning and Design

Project Description

The design plan advocating the visual style of “dynamic balance” in this house proposes the aesthetics that reconciles and stabilizes the visual landscapes corresponding to the lifestyles.

The arrangement of traffic flow, decorated with the vistas accordingly in the house, reveals the magnificent ambience. The delicate ornaments are omnipresent in the house, in which the adornments of ceilings, floors, walls, materials and furniture following the rules of dynamic balance display the accordant perfections among the variations of lights, shades and colors.

The figures of “Taiwan cherries” representing the family crest, at the entranceway, are embellished by means of the diverse textures of marbles that figuratively resemble the flowers blossoms. The decorative ornaments simulating the patterns of wheat ears symbolize the father’s age of the house owner commemorating the house completion.

In the extensive living room, the expanded floor-to-ceiling windows associated with the white blinds fill the indoor space with cheerful atmosphere.

Project Link

Image Credits

Soren Wang

Monument
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA220151

DESIGN SCORE:      /100

85

SILVER

Novum Design Award Winner in

2022