Reformation

Novum Design Award
WINNER

GOLDEN

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2022

Project Title

Reformation

Project Function

Residential

Project Location

Taichung City , Taiwan

Project Tags

Interior Design

Office Name

Surcreative Interior Design Co Ltd

Team Members

Chen Poyu

Office Link

Copyrights

Surcreative Interior Design Co Ltd

Project Description

The designer changes the layout of the space and makes the public space larger. Glass is adopted to create a sense of transparency in the open public and the reduction of partition avoids the block of view. Unique ceiling design for different areas brings out the charm of the space and the ceilings connect the floors and walls harmoniously, which creates different characteristics for different areas. The wooden texture throughout the space, warm grey stone materials and indirect lighting add a touch of tranquility and comfort and soften the modern space full of neat lines.

The mix and match of stone material and iron frame, the raised mirror ceiling and wooden floor with stone grain in the foyer integrate perfectly, which not only adds the layers but also sets the vibe of the space. The hanging iron cabinet in the open kitchen echoes the foyer and displays the collection and taste of the owner. The indirect lighting with grooves in the ceiling of living room improves the texture of the space. The grooves echo the TV wall, which extends the view and enlarges the space. The wall connects the ceiling and the floor and ingeniously incorporates the storage space.

Project Link

Image Credits

DO UP Décor Planner

Reformation
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA220144

DESIGN SCORE:      /100

91

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2022