Weave the Sunlight

Novum Design Award
WINNER

GOLDEN

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2021

Project Title

Weave the Sunlight

Project Function

Residential

Project Location

New Taipei, Taiwan

Project Tags

#Interiordesign #residential

Office Name

Jack Interior Design

Team Members

JUNG CHIEH CHENG

Office Link

Copyrights

Jack Interior Design

Project Description

With full and bright sunlight as the main character, without excessive decoration or obstruction, when the natural light passes through the vertical sequence of grille and Moru glass, the light is rewoven and combed, shaping the lightness, neatness and orderliness of the space, while bringing the interplay of light and shadow, ambiguous and vague beauty, as well as ensuring a sufficiently open and safe view of childcare. The TV wall is made of large format marble to create a modern and outstanding atmosphere. The gentle gray tone with stone crystallization and texture diffusion exudes a delicate and warm spatial texture.

Project Link

Image Credits

Wade's Photography Studio

Weave the Sunlight
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA210929

DESIGN SCORE:      /100

83

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2021

Congratulations!


This amazing Design has an opportunity to recieve the Most Popular Design of the Year Award 2021. For participate public voting press the facebook like button below once between 15.08.2021. - 15.09.2021. 15:00 UTC+1. In every category, the most liked Design will win the the Most Popular Design of the Year Award. Feel free to share this page with your family, friends, colleagues, customers and design lovers! Announcement of the results: 15.09.2021. 20:00 UTC+1

Registration for Novum Design Award 2020 is open!