Residence of Chang

Novum Design Award
WINNER

SILVER

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2021

Project Title

Residence of Chang

Project Function

Residential

Project Location

Taipei, Taiwan

Project Tags

#Interiordesign #residential

Office Name

Chen2design

Team Members

Yang Chung Chih

Office Link

Copyrights

Chen2design

Project Description

The use of natural and neutral earth colors and wood presents a warm and bright feature of the space, and reduces the presence of the building structure and functionality to retain a refreshing picture of the public area. The TV cabinet, track lighting, and wood flooring are arranged in the same direction to extend the scale of the space. The designers deliberately left out the ceiling to preserve the comfortable height of the living room, allowing the lighting and piping to pass through it. The design of iron screens creates a floating and light interest. The walls of the separate kitchen area are made of high-gloss glazed tiles with a natural rock-like texture, and the luster and brightness of the glaze enhances the sense of sophistication, and the black and white checkered floor tiles present a modern and avant-garde visual contrast.

Project Link

Image Credits

RED DOT CREATIVE

Residence of Chang
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA210918

DESIGN SCORE:      /100

83

SILVER

Novum Design Award Winner in

2021

Congratulations!


This amazing Design has an opportunity to recieve the Most Popular Design of the Year Award 2021. For participate public voting press the facebook like button below once between 15.08.2021. - 15.09.2021. 15:00 UTC+1. In every category, the most liked Design will win the the Most Popular Design of the Year Award. Feel free to share this page with your family, friends, colleagues, customers and design lovers! Announcement of the results: 15.09.2021. 20:00 UTC+1

Registration for Novum Design Award 2020 is open!