Silence Atmospher

Novum Design Award
WINNER

SILVER

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2021

Project Title

Silence Atmospher

Project Function

Residential

Project Location

Taiwan,Taipei

Project Tags

Interior Design

Office Name

Yanghe Design

Team Members

CHIEN CHIEH HUANG

Office Link

Copyrights

Yanghe Design

Project Description

The goal of this project was to alter the structure of spaces and areas through properties of materials.
Regarding to the requirements from our client and the condition of physical surroundings, we re-defined the private and public sector by breaking the TV wall which used to be seen as a main wall in traditional perspective and weakening it as something intangable to adopt natural light for the inhabitant and space. We got rid of complex shapes and forms from celling and the surface of wall and took advantage of texture of materials to outline a tier of the spaces. That made the living room located in the centred area which naturally drew a connection to the kitchen and bedroom. Funtionally, instead of meeing practical needs that might cause the loss of visual enjoyment, we kept the containers subtle in it to completely embody the clean and silence atmosphere.

Project Link

Image Credits

Ar Her Kuo Photography Studio

Silence Atmospher
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA210758

DESIGN SCORE:      /100

85

SILVER

Novum Design Award Winner in

2021

Congratulations!


This amazing Design has an opportunity to recieve the Most Popular Design of the Year Award 2021. For participate public voting press the facebook like button below once between 15.08.2021. - 15.09.2021. 15:00 UTC+1. In every category, the most liked Design will win the the Most Popular Design of the Year Award. Feel free to share this page with your family, friends, colleagues, customers and design lovers! Announcement of the results: 15.09.2021. 20:00 UTC+1

Registration for Novum Design Award 2020 is open!