Wandering in the space-time

Novum Design Award
WINNER

BRONZE

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2021

Project Title

Wandering in the space-time

Project Function

Airbnb

Project Location

Taiwan, Kaohsiung city

Project Tags

Dezen Design Studio, Airbnb, Interior design

Office Name

Dezen Design Studio

Team Members

SHEN KUAN JUNG, TSAI HAN CHING

Office Link

Copyrights

Dezen Design Studio

Project Description

Underneath the bright sunshine, the bamboo chairs, old trees, and red brick floor, marvelously awaken the forgotten good old days. Walk along the winding path, step into the rural cottage, where resound with children's frolicking laughter and neighbors' chats, as if falling back to the bygone times and space, the innocent and brilliant era that deeply cherished in the memory.

The accumulated historical charm over long years goes beyond superfluous decorations, thus, we merely exploit simple layout and functional features to bring about the glamorous manners of integrated new-old styles. People can enjoy savoring fine food, or stay for a couple of nights here, accompanied by the natural landscaping and humanistic situation, pleasantly back to the unsophisticated restful life.

We carefully preserve the intact patterns of the ceiling, walls, windows, and doors of the old cottage that was in a military dependents' village, additionally, set up a new-fashioned truss on the ceiling for installing light fixtures, ingeniously carry out the idea of giving a new life to an aged house, also brilliantly works in concert with the historical traces of the building.

Project Link

Image Credits

Dezen Design StudioUnderneath the bright sunshine, the bamboo chairs, old trees, and red brick floor, marvelously awaken the forgotten good old days. Walk along the winding path, step into the rural cottage, where resound with children's frolicking laughter and neighbors' chats, as if falling back to the bygone times and space, the innocent and brilliant era that deeply cherished in the memory. The accumulated historical charm over long years goes beyond superfluous decorations, thus, we merely exploit simple layout and functional features to bring about the glamorous manners of integrated new-old styles. People can enjoy savoring fine food, or stay for a couple of nights here, accompanied by the natural landscaping and humanistic situation, pleasantly back to the unsophisticated restful life. We carefully preserve the intact patterns of the ceiling, walls, windows, and doors of the old cottage that was in a military dependents' village, additionally, set up a new-fashioned truss on the ceiling for installing light fixtures, ingeniously carry out the idea of giving a new life to an aged house, also brilliantly works in concert with the historical traces of the building.

Wandering in the space-time
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA210560

DESIGN SCORE:      /100

74

BRONZE

Novum Design Award Winner in

2021

Congratulations!


This amazing Design has an opportunity to recieve the Most Popular Design of the Year Award 2021. For participate public voting press the facebook like button below once between 15.08.2021. - 15.09.2021. 15:00 UTC+1. In every category, the most liked Design will win the the Most Popular Design of the Year Award. Feel free to share this page with your family, friends, colleagues, customers and design lovers! Announcement of the results: 15.09.2021. 20:00 UTC+1

Registration for Novum Design Award 2020 is open!