Cultural content

Novum Design Award
WINNER

SILVER

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2020

Project Title

Cultural content

Project Function

Residential

Project Location

Taiwan, Neihu

Project Tags

interior design

Office Name

Team Members

CHEN-CHUAN, TANG

Office Link

Copyrights

Tang Interior Design Company

Project Description

The flooring inside the space adopted a jointed wooden floor, and through the direction of the flooring, the segmentation approach conveys the spatial layers and looks. Transforming lifestyle into design vocabularies, arranging the fundamental color tone for art within the space structured by the lines. As for the light source design, the designer’s meticulous thoughts and ingenuity can be seen through the large rectangular chandelier above the dining room and the small lamp placed by the foyer; the light sources cannot merely be presented from the ceiling and the wall, but may also be projected from lower places to display different ideas and thoughts.

Following the axis to the dining room, the wood flooring demonstrates spatial mellowness, and the designer hopes the dining room may bring a clean spatial ambience with enhanced quality to people. Amongst these, there are two hidden doors inside the walls, connecting to the spaces of the son’s room and the kitchen, the wall resembles a plane of stone material, where the lines segment to offer clean and well-executed visual effects, which is further designed conforming to the circulation of human needs.

Project Link

Image Credits

LU, JUNG-TE

Cultural content
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA200510

DESIGN SCORE:      /100

86

SILVER

Novum Design Award Winner in

2020