Connect, Circulate

Novum Design Award
WINNER

SILVER

Interior Design Category

in

novum_logo_black.png

2020

Project Title

Connect, Circulate

Project Function

Residential

Project Location

Taiwan

Project Tags

Modern minimalist, open design, vertical connectio

Office Name

S.X.ARCHITECTURE DESIGN&ASSOCIATES

Team Members

Sung Hsing Lee, Yi Chun Du

Office Link

Copyrights

S.X.ARCHITECTURE DESIGN&ASSOCIATES

Project Description

Inside the most frequently used activity area, apart from using open plan layout; we also use high room scale and clean lines to create a cantilever stairs, which able to connect the upper and lower floors and at the same time can achieve the feeling of spaciousness that the clients wanted. The installation-like staircase gives a new idea and breaks down the conventional staircase concept. It connects areas effectively with smooth circulation lines, giving a wide visual feeling and making people become interactive.

Project Link

Image Credits

Chris Fan

Connect, Circulate
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
R0035594.JPG
novum_logo_pink.png

NDA200469

DESIGN SCORE:      /100

86

SILVER

Novum Design Award Winner in

2020