About Us

NDA is the World's leading Design Award, the proof of the quality. We offer international fame and recognitions for talented Designers in Architectural Design Category, Interior Design Category, Urban Planning and Landscape Design Category, Furniture Design Category, Lightning Design Category, Digital Art and Graphic Design Category, Packing Design Category, Jewelry Design Category, Fashion and Textile Design Category, Photography and Photo Manipulation Design Category.

Contact Us

© 2018 - 2019 by Novum Design Award  |  Terms of Use  |   Privacy Policy  |  Cookie Policy

Interior Design Category

in

2019

Project Title

Leshan Sales Center

Project Function

sales center

Project Location

Pingtung City, Taiwan

Project Tags

housing, sales center, tree, reconstruction

Office Name

Yile Interior Design

Team Members

Wen Li Chang, Yi Liang Lin, Wei Xiang Chang

Office Link

Copyrights

Yile Interior Design

Project Description


The design readapts the warehouse of an old sugar factory into a sales center of a housing project. Therefore we consider the approach of wrapping that will not damage the original structure while integrating the inside and outside of the spaces.

With the central idea of “Planting a tree that will grow into a forest on the mountain,” we adopt the contour of the mountain cohabited with the plants. The old structure is thus transfigured into an organic space of lush vitality.

Exterior: The layer is a green wall with small pots of evergreens densely connected on a timber structural wall, interspersed with a geometric wooden trellis. The summit of the ridgeline is covered with slabs of grass mats.

Interior: The ceiling becomes naked with original structure painted in black in preparation for future need of equipment suspension. The utilities and toilet are tucked on the peripherals. The circular space is framed by five wooden trees whose trunks interpenetrate one another, creating an experience of a dynamic forest canopy. The S-shaped table and benches in the understory seating area serve as amenity area. The immersive experience of being in a forest is vivid and fun.

Project Link

Image Credits

Yile Interior Design

NDA190452

DESIGN SCORE:      /100

87

SILVER

Novum Design Award Winner in

2019

Congratulations!


This amazing Design has an opportunity to recieve the Most Popular Design of the Year Award. For participate public voting press the facebook like button below once between 05.09.2019. - 05.10.2019. 24:00 UTC+1. In every category, the most liked Design will win the the Most Popular Design of the Year Award. Feel free to share this page with your family, friends, colleagues, customers and design lovers!