About Us

NDA is the World's leading Design Award, the proof of the quality. We offer international fame and recognitions for talented Designers in Architectural Design Category, Interior Design Category, Urban Planning and Landscape Design Category, Furniture Design Category, Lightning Design Category, Digital Art and Graphic Design Category, Packing Design Category, Jewelry Design Category, Fashion and Textile Design Category, Photography and Photo Manipulation Design Category.

Contact Us

© 2018 - 2019 by Novum Design Award  |  Terms of Use  |   Privacy Policy  |  Cookie Policy

Interior Design Category

in

2019

Project Title

Exhibition Center of Zhengzhou Linkong Biopharmaceutical Park

Project Function

Public Building

Project Location

Zhengzhou City, Henan province, China

Project Tags

Architecture

Office Name

WSP ARCHITECTS

Team Members

Wu Gang, Chen Ling, Nelson Tam, Sun Zhe, Weng Jinfan, Zhao Minghu, Chen Peng, Li Donghui, Guo Jianlong, Li Long, Zhang Zeyang, Cui Qiaoya, Li Yujie, Xiao Yipeng, Wang Lu, Yu Fei

Office Link

Copyrights

WSP ARCHITECTS

Project Description

Zhengzhou Linkong Biopharmaceutical Park is the largest innovative and entrepreneurship base for R&D and production of life science and biotechnology in Henan Province, China. The client wants to show its innovation, cutting-edge and unlimited potential for development – which are also the important factors for designers to consider.
The curve modeling endows the exhibition center with a quiet power in its soft stretch and retracting. It is also an architectural language borrowed to pay tribute to DNA, the most important source code of modern biopharmaceutical industry.
The interior design continues the design language of the architectural appearance, extending the spiral curve to the interior atrium, making the visiting ramp spiral up to the top floor, and through the combination of the spiral form and the natural environment, the form of wind and the ripple of water are derived.
Visual guidance is formed at the entrance of the exhibition center through the gradual light array on top. The customized promotional film played has a shocking effect. With the super-large oval sand table under the screen, it looks like a small city suspended in soft natural light, shining and attracting

Project Link

Image Credits

RUIJING Photography

NDA190361

DESIGN SCORE:      /100

94

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2019

Congratulations!


This amazing Design has an opportunity to recieve the Most Popular Design of the Year Award. For participate public voting press the facebook like button below once between 05.09.2019. - 05.10.2019. 24:00 UTC+1. In every category, the most liked Design will win the the Most Popular Design of the Year Award. Feel free to share this page with your family, friends, colleagues, customers and design lovers!