About Us

NDA is the World's leading Design Award, the proof of the quality. We offer international fame and recognitions for talented Designers in Architectural Design Category, Interior Design Category, Urban Planning and Landscape Design Category, Furniture Design Category, Lightning Design Category, Digital Art and Graphic Design Category, Packing Design Category, Jewelry Design Category, Fashion and Textile Design Category, Photography and Photo Manipulation Design Category.

Contact Us

© 2018 - 2019 by Novum Design Award  |  Terms of Use  |   Privacy Policy  |  Cookie Policy

Architectural Design Category

in

2019

Project Title

GASEA-The Cliff House

Project Function

Residential-Future

Project Location

Taitung City, Taiwan

Project Tags

Architecture, interior, Chain10

Office Name

Chain10 Architecture & Interior Design Institute

Team Members

Keng-Fu Lo

Office Link

Copyrights

Chain10 Architecture & Interior Design Institute

Project Description

The architecture is located in Taiwan. The east of the architecture faces Pacific cliff, so there is an excellent view of sea, and the west side of the coastal mountains, the sunshine will become weak after 3 pm, so the facades of the building use different types of glass, and there is a lot of trees in the building-related position in consideration of the sunshine, and trees are planted in the interior of the building, expecting the greatest light source and making the visual penetration with the natural. The development of the building is derived from the eastern mountain, and then converted into a plan.
The north side is the short side of the architecture and plants extended to the roof by following the slope, it can block the cold north wind. The metal materials are mainly Aluminum. The iron materials are used inside to enhance the strength of the structure, corresponding to the typhoon and the northeast monsoon, and the powder coating is used outside to resist corrosion from the sea breeze. The second floor is designed by the idea of “overlooking”, two floors are connected by large atrium space indoor to challenge the regular outlook and closed floors of modern architecture.

Project Link

Image Credits

Chain10 Architecture & Interior Design Institute

NDA190138

DESIGN SCORE:      /100

82

SILVER

Novum Design Award Winner in

2019

Congratulations!


This amazing Design has an opportunity to recieve the Most Popular Design of the Year Award. For participate public voting press the facebook like button below once between 05.09.2019. - 05.10.2019. 24:00 UTC+1. In every category, the most liked Design will win the the Most Popular Design of the Year Award. Feel free to share this page with your family, friends, colleagues, customers and design lovers!