About Us

NDA is the World's leading Design Award, the proof of the quality. We offer international fame and recognitions for talented Designers in Architectural Design Category, Interior Design Category, Urban Planning and Landscape Design Category, Furniture Design Category, Lightning Design Category, Digital Art and Graphic Design Category, Packing Design Category, Jewelry Design Category, Fashion and Textile Design Category, Photography and Photo Manipulation Design Category.

Contact Us

© 2018 - 2019 by Novum Design Award  |  Terms of Use  |   Privacy Policy  |  Cookie Policy

Architectural Design Category

in

2019

Project Title

KCI. Group Headquarters Offices

Project Function

Office building

Project Location

Kaohsiung city, Taiwan

Project Tags

Architecture, interior, Chain10

Office Name

Chain10 Architecture & Interior Design Institute

Team Members

Keng-Fu Lo

Office Link

Copyrights

Chain10 Architecture & Interior Design Institute

Project Description

The KCI headquarters is located in Kaohsiung, Taiwan. It was constructed adjacent to a 30-meter road providing office, conference, and warehousing space. Facing the road, a suspended moulded wall was installed to reduce the impact of the hustle and bustle outside. At a glance, the second-floor appears smaller due to the glass exterior of the first floor being withdrawn from the interior of the glass to give a feeling of suspension. The design choice has allowed for plentiful natural light and abundant vegetation. The changing environment creates a unique visual experience for the office space. A natural passage of time is created by the displacement of the light and shade, giving the space life.
On the left side of the building, a raised platform was installed to act as a buffer before entering the building. The height of the platform forms an interesting proportional relationship with the suspended moulded wall. It forms a balcony on the second floor creating excellent continuity while facilitating a space for employees and visitors to interact with each other.
The stairs to the left of the building provide a clear direction of movement, reducing the interference with the use of t

Project Link

Image Credits

Kuo-Min Lee

NDA190135

DESIGN SCORE:      /100

95

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2019

Congratulations!


This amazing Design has an opportunity to recieve the Most Popular Design of the Year Award. For participate public voting press the facebook like button below once between 05.09.2019. - 05.10.2019. 24:00 UTC+1. In every category, the most liked Design will win the the Most Popular Design of the Year Award. Feel free to share this page with your family, friends, colleagues, customers and design lovers!