About Us

NDA is the World's leading Design Award, the proof of the quality. We offer international fame and recognitions for talented Designers in Architectural Design Category, Interior Design Category, Urban Planning and Landscape Design Category, Furniture Design Category, Lightning Design Category, Digital Art and Graphic Design Category, Packing Design Category, Jewelry Design Category, Fashion and Textile Design Category, Photography and Photo Manipulation Design Category.

Contact Us

© 2018 - 2019 by Novum Design Award  |  Terms of Use  |   Privacy Policy  |  Cookie Policy

Interior Design Category

in

2019

Project Title

HB Reavis UK Headquarters

Project Function

Office

Project Location

London, UK

Project Tags

office, workspace, london

Office Name

Evolution Design

Team Members

Stefan Camenzind, Tanya Ruegg, Claudia Berkefeld, Christina Stein, Natalia Maciejowska, Nydia Godoy

Office Link

Copyrights

Evolution Design

Project Description

The new UK office of international property developer HB Reavis is designed to boost staff wellbeing and health. Along with materials, finishes and furnishings that follow the WELL Building Standard, good light levels, daylight harvesting and clean air monitoring ensure the quality of work environment.

The firm previously occupied two floors of a nearby office building with a layout that did not encourage communication and lacked a diversity of work environments. To address this, Evolution Design created a people-centred workplace with a variety of bright and inspiring spaces tailored to suit different tasks: quiet working areas, focus booths, phone boxes for individual work along with informal and formal meeting rooms and creative areas.

Designed to retain an industrial feel that reflects HB Reavis’ construction background, the office showcases brick, reclaimed wood and metal along with exposed ceilings and Crittal window-style partition walls. To increase wellbeing, the space is filled with plants, foliage walls and sustainable wood finishes while the large windows, overlooking the River Thames, flood the office with natural light, reducing reliance on artificial blue light.

Project Link

Image Credits

Peter Wuermli

NDA190122

DESIGN SCORE:      /100

92

GOLDEN

Novum Design Award Winner in

2019

Congratulations!


This amazing Design has an opportunity to recieve the Most Popular Design of the Year Award. For participate public voting press the facebook like button below once between 05.09.2019. - 05.10.2019. 24:00 UTC+1. In every category, the most liked Design will win the the Most Popular Design of the Year Award. Feel free to share this page with your family, friends, colleagues, customers and design lovers!